Site Rengi

Distile Su Cihazı

03.01.2020
498
1.299 ₺ 999 ₺
Kampanya
Distile Su Cihazı

Özellikle laboratuvarlarda test yapmak amacıyla kullanılan, her açıdan saflaştırılmış suya distile edilmiş su denir. Saf su cihazlarında kulanılan konvansiyonel yöntemin adı olan distilasyon yöntemi, günümüzde farklı tekniklerle de elde edilse ürüne verilen ad olarak kullanılmaktadır. Sistem ayrıca distile su cihazı olarak da bilinir. Asıl olan suyun tüm safsızlıklarından arındırılmış olmasıdır.

Mayer Distile Su Cihazı Aşamaları
  • Ön Filtrasyon 5µ
  • TOC Filtrasyon
  • Hassas Filtrasyon 1µ
  • Membran Filtre
  • Elektriksel İletkenlik Filtresi
  • UV Sterilizatör ( Üst Modellerde)
  • Endotoksin Filtrasyon 0,22 µ (Üst Modellerde)

MAYER distile su cihazları, en üst kalitede ürün, teknoloji ve tasarım kullanılarak üretilir ve aynı kalitede hizmetle satılır. Ürün her personelin rahatlıkla kullanabileceği kompakt yapılı bir ünite olmasıyla avantajlıdır.

Cihaz sırasıyla mekanik filtrasyon, adsorbasyon, kimyasal arındırma ve biyolojik filtreleme işlemlerini gerçekleştirerek suyu saflaştırır. Tüm bu işlemler bir kontrol sistemi sayesinde otomatik olarak max 20 db sessizlikte gerçekleşir. Hiçbir insan müdahalesine ihtiyaç yoktur.

Distile Su Hakkında Merak Edilenler
Distile Su Nedir ?

Distile su en basit ve özet tabiri ile açıklamak gerekirse; laboratuvarlarda test yapmak amacıyla kullanılan, her açıdan saflaştırılmış suya distile edilmiş su denir.Distile su adını distilasyon yönteminden almıştır. Yani distile su elde edilirken yapılan işlemin adı distilasyondur. Distilasyon ise, suyun kaynatılıp daha sonra tekrar yoğunlaştırılarak saf hale getirilmesi işlemidir.Bu yöntem sayesinde distile saf su edilmiş olur.Bu işlem sanayide yapılırken büyük paslanmaz kazanlarda vb. aletlerde yapılır. Laboratuvar ortamında cam soğutma borularından (yada soğutucu ekipmanlardan) geçerek yoğuşturulur. Uygulanan her iki yöntemde de elde edilen su aynıdır yani distile sudur. Distile suyun ne olduğunu, nasıl elde edildiğini,adını nerden aldığını ve hangi yöntemlerin kullanıldığını özet bir şekilde anlatmaya çalıştık.

Distile Su Ne İşe Yarar ?

Hertür laboratuvar cihazında
 Kaplama, boyama sanayiinde,
Kalıp yıkama ayırma işinde,
Metal sektöründe,
Cam sektöründe,
Plastik sektöründe,
Buhar imalatında,
Kimya sektöründe,
Elektronik sektöründe,
Gıda sektöründe

Ön Bilgi Formu